Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ.

Η εταιρεία Σ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ  & ΣΙΑ Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1995 από τον Στέφανο Στεφανίδη. Δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ιωνία-Θεσσαλονίκης. Η αγάπη για το ξύλο, η πίστη και η προσήλωση σε αξίες, το επαγγελματικό ήθος  και η επιμονή του κου Στεφανίδη καταξίωσαν την επιχείρηση στον κλάδο, δημιουργώντας αξιόπιστες σχέσεις με προμηθευτές και πελάτες. Οι υιοί του κου Στεφανίδη, Αναστάσιος και Αριστοτέλης,  ενσωματώθηκαν στο δυναμικό της επιχείρησης, ενστερνιζόμενοι τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την λειτουργία της, κομίζοντας νέες ιδέες παράλληλα με την αγάπη για το αντικείμενο.

Καταρτίζουμε τους ανθρώπους μας, που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους και την αφοσίωσή τους τόσο στις αξίες της επιχείρησης όσο και το όραμα του ιδρυτή της. Δημιουργούμε ικανοποιητικές συνθήκες για την εξέλιξή τους.

Απευθυνόμαστε στους επαγγελματίες εμπόρους ξυλείας και κατασκευαστές τους οποίους θεωρούμε όχι απλά πελάτες αλλά συνεργάτες. Εξυπηρετούμε άμεσα, υλοποιούμε  χωρίς υστέρηση την διαδικασία : Λήψη παραγγελίας-Φόρτωση-Παράδοση. Επιδιώκουμε αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς,  με γνώμονα τις ανάγκες των συνεργατών μας για ποιότητα, καινοτομία και υψηλή αισθητική. Αξιοποιούμε την συσσωρευμένη γνώση μας και εισάγουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα από όλο τον κόσμο, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Δημιουργούμε και αναζητούμε συνεργασίες,  με τους πλέον επώνυμους οίκους της εγχώριας και της παγκόσμιας αγοράς.  

Πιστεύουμε, ότι η διαρκής παρακαταθήκη, η ευρεία γκάμα προϊόντων, η προσφορά εναλλακτικών λύσεων, η άμεση εξυπηρέτηση, η απρόσκοπτη επικοινωνία και η διαρκής ενημέρωση, είναι οι βάσεις για μια σταθερή και κυρίως αμοιβαία αποδοτική συνεργασία με τους πελάτες μας.

 

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, μας γεμίζει ευθύνες αλλά και όρεξη για βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.  Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα,  την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να επιτύχετε τα σχέδιά σας.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας: